11.9.08

Pro. Contra.

Am auzit de individ, mă rog, de blogul individului, dar nu l'am citit decât sporadic.
Nu mă simt afiliat vreunei cooperative blogale.
Dar asta nu mă împiedică, aşa, în simpla calitate de simplu cetăţean şi consumator din oficiu neprotejat de Oficiul pentru Protecţia Consumatorului să vă trimit să citiţi păţania asta care se trage de la păţania asta păţită de cetăţeanul consumator Dan, mai cunoscut după blogul său numit De ce? blog sau De ce bolg? sau aşa ceva.
Omul şi'a dorit să ia plasă de la firma Pro Door. Şi a luat. S'ar putea ca acesta să fie numai teaserul unei poveşti cu mai multe episoade. Aşa promit, cel puţin, cei de la Pro Door, prin vocea scrisă aproape în româneşte de un distrugătorul invincibilul de la yahoo punct com:

S.C. PRO DOOR S.R.L.
INVINCIBILUL.DISTRUGATORUL@YAHOO.* | 82.78.222.*

Conducerea unităţii S.C. PRO DOOR S.R.L. îti comunică următoarele: pentru că nu ai cumpărat nimic de la noi, şi pentru gramatica pe care ai folosit-o, adică: “Profesionistii de la Pro Door stiu sa dea plasa” care este echivalent cu “Profesionistii de la Pro Door stiu sa dea ŢEAPĂ” conform cu dicţionarul limbii române, te anunţăm să iţi retragi cuvintele şi să ştergi acest blog, definitiv, în caz contrar, vei fi dat în judecata pentru prejudiciu de imagine adus firmei S.C. PRO DOOR S.R.L.
Să ştii că avem toate datele necesare pentru a pornii procesul în instanţă. (Avem numele şi numărul tău de telefon). Ai timp până Luni, 15.09.2008 să ştergi acest blog, în caz contrar, vei suporta consecinţele.

Semnat: CONDUCEREA S.C. PRO DOOR S.R.L.



Deci, Pro Door. Contra, cineva?
Jos FRF. Jos Piţurcă. Jos Mircea Sandu. Cum? A, am intrat în alt film? Nu contează!

Un comentariu: