19.9.08

Bubbles

Da, bine, recunosc.
Îmi plac filmele porno. Gata, nu vă mai holbaţi atâta la mine!
Îmi plac - în special filmele home-made, în care personajul feminin, interpretat de o amatoare (într'ale actoriei şi nu numai) demască, până la urmă, normalitatea feminină, nesupusă canoanelor comerciale. O şunculiţă, un şold, nişte vergeturi - nu multe, cât să nu mă lase să uit că, iaca, fac 40 mâine-poimâine... Cum obişnuiam să comentez când, cu pretenul Piszta, stăteam la masa de lângă ringul de dans a unui irish pub din Köln şi bombăneam ca moşii din Muppets: well, asta e my size!

În schimb, m'a dezgustat oprobiul public fals orientat în povestea cu dăscăliţa de la Zalău. Aşa că nu m'am băgat în seamă.

Nu m'aş băga nici acum în seamă, când se porneşte campania electorală şi bătăliile politice ating iarăşi praguri convingător de respingător de murdare - cu atât mai mult cu cât personajul în discuţie este de departe unul dintre cei mai antipatici actori politici pe o scenă plină, mai degrabă, cu măscărici şi găuri maro.

Dar nu pot să mă abţin şi remarc faptul că un simplu P (de la ce naiba o vrea fiecare să înţeleagă că vine acel P) desparte blogul care a scos în primetime subiectul subînţeles din paragraful anterior de celălalt blog al autorului, un blog despre creştinism, scris cu parfum de mucenic romantic.

Dumnezeul din blogul al II-lea pare, de acum, mai degrabă, un balon de săpun. A bubble, cum ar spune americanul sugerat într'un mail de finu' C.
Orice blogger câtuşi de puţin dus, totuşi, la biserică ştie despre ce e vorba...

2 comentarii:

  1. Pe mine m-ai pierdut domnule! Nu cred ca-s atat de "la curent" cu mondenitaturile politice asa ca m-ai facut curios. Poti dezvolta te rog?

    Apropo si total pe langa subiect, cu onorabilul Sprancenatu'?

    RăspundețiȘtergere