1.7.08

Miss Platnum

După ce ne'a mai trecut din entuziasm, cred că nu ne va fi greu să acceptăm realitatea: Emir Kusturica a plasat o etichetă nasoală pe fruntea Balcanilor. Asta ca să nu spun că le'a (ne'a) făcut un mare deserviciu. Parcă şcoala italiană nu a etalat chiar tot gunoiul de sub preşul macaronar pe ecrane. Balcanii lui Kusturica sunt o cazarmă de semisălbatici sau primitivi, în mâinile cărora pică, din când în când, câte o puşcă - două, acolo. Ţin'te, Europo, bre! Dar cât de plăcut e să stai în fotoliu şi să vezi curgând pe LCD confirmări ale unor stereotipuri pe care ţi le'ai cultivat cu un minim efort, nu?

Ei, şi dacă asta se vinde, asta comercializăm:

Miss Platnum - Mercedes Benz


Duduia Ruth e născută pe undeva prin România - unii zic Miniş, Transilvania; alţii zic Timişoara - din părinţi campioni... pardon, meteorologi! De făcut carieră face în Germania, fără să dea nas în nas cu Dieter Bohlen la Germania îşi caută superstarul, ca Linda, fata lui Flavius saxofonistul. Are nuri sănătoşi şi cred că are şi simţul umorului, că am văzut'o purtând şorţuleţ de bucătărie pe scenă. Şi într'una din piese cere muuuultă mâncare, includin' fast food.
Şi ce cântă? Păi i se zice regina R&B, un R&B cu instrumentar lăutăresc.
În Germania, când e vorba despre ştiri, garanţia valorii informaţiei e dată de expresia "sagte Deutschlandfunk". Ei, bine, despre Miss Platnum s'a vorbit la Deutschlandfunk.
Busuioace, păzea, opera nu e chiar atât de comercială!

Băh, Oh, Lord, have you buyed me yeat my Mercedes Benz?

3 comentarii: