31.7.08

Astazi s-a lansat Cicloteque

Cicloteque este primul centru de inchiriat biciclete din Bucuresti. Are un parc velo de 100 de biciclete, care se pot inchiria pe baza de abonament + o taxa per ora de inchiriere. Poftiti la pedalat :)!




Foto: Constantin Opris.

7 comentarii:

  1. de eveniment din bucuresti
    nu e singurul...

    RăspundețiȘtergere
  2. ahaaa... a cui e firma, cine a cumparat bicicletele? sunt in garantie? se poate face reclama pe ele pe perioada inchirierii, zum beispiel la pesede?

    RăspundețiȘtergere
  3. @emil
    nu iti inteleg absolut deloc inversunarea, dar e ok. ai un drept de proprietate morala asupra acestui blog pe care eu nu il am. ma faci sa ma simt un capitalist veros, suporter PSD si, in genere, cineva nepoftit aici. asa ca ma voi retrage. si simte-te liber sa stergi postul, nu avem nevoie de reclama. nu asa.

    @cristian
    multumesc, dar e inutil.

    RăspundețiȘtergere
  4. runbaby, iti zic asa pentru ca nu stiu cum te cheama, mi-ai spus candva dar am uitat, mi-ai trimis un mail candva ca sa ma rogi sa-ti popularizez in presa nu stiu ce actiune... ma deranjeaza ca treci prin blog doar din interes, cand mai dai o pedala, ca sa-ti faci reclama. ceilalti nu isi promoveaza afacerile pe blog. mie nu-mi lipsesc postarile tale in care il promovezi, de exemplu, pe costica opris. spor la pedalat...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma cheama Miruna Cugler si stii foarte bine asta. Mailul pe care il invoci cerea "o sugestie de contact", nu sa-mi popularizezi mie in presa o actiune. Putem publica chestiunea daca vrei sa ducem onestitatea pana in panzele albe. Pe blogul asta si pe altele pe care scriu nu am mai avut timp sa postez, de aceea pauza. Cicloteque nu este afacerea mea, este un proiect nonprofit.

    In caz ca ai uitat, TU ai scris despre acest proiect primul, spunand ca eu nu mai dau pe aici. Era usor ridicol ca eu, PR-ul proiectului, spun pentru a nu stiu cata oara, relevant pentru Bucuresti, subiectul acestui blog, si membra in echipa redactionala a blogului sa nu suflu o vorba despre el, dar aveam o retinere tocmai pentru ca stiam ca n-am mai scris demult. Cand am vazut postul tau, am pus si eu doua poze si am zis ca s-a lansat. Again, simte-te liber sa le stergi. Sa ma acuzi ca fac reclama pentru ca pun creditele foto la fotografii sau ca fac prozelitism PSD fiindca a venit primarul la noi la mars frizeaza cel putin absurdul...

    Este ultimul meu comentariu pe tema asta indiferent de ce reactii vei mai avea. Succes in politica sau in jurnalism, nu am inteles exact cu care dintre ele te ocupi.

    P.S. Nu as fi pus in mod normal ultima remarca. Nu ma reprezinta stilul asta de polemica, in schimb l-am vazut din plin la tine. Si am zis ca poate ti-ar placea sa vezi cum e sa fii pus in fata unor ironii nemeritate. La revedere.

    RăspundețiȘtergere