30.3.08

Pe aici nu trece nici un summit

5 comentarii:

  1. ce frumos... parcă's cireşi în floare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnilor eu am nişte idei legate de ecologizare/plantat de pomi prin Bucureşti destul de serioase dar nu prea ştiu cum să le implemntez, iar de unu singur n-am cum.

    Deci ideea e aşa: ai nevoie de o/nişte companie/i dornice de PR pozitiv şi activităţi care să intre în raportul de CSR anual fie al diviziei locale fie al companiei mari. Dă frumos să spui "compania noastră a ajutat/donat/plantat/plm". Apoi ca să nu pari un papagal care merge la corporaţii, ai nevoie de ceva 'backing' care se poate materializa în 2 moduri. Ceva media/blogurism(pentru expunere) fie de susţinere din partea vreunui primar dornic de capital electoral/realizări pentru campania viitoare care să dea cu semnătură şi să atragă camerele pe logo-urile participanţilor.

    Ideea merge tocmai pentru că cei implicaţi ar avea direct de câştigat.

    RăspundețiȘtergere
  3. CSR, Radule, in Romania?
    OMG, Radule... Banii de CSR se spala in famili. In familiile lor.
    Fraza pe care ma pregatesc sa o scriu n'am s'o scriu, pentru ca este incitare la violenta, terorism and beyond!
    Ada are dreptate... :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru eleganta cu care m-ai numit naiv, Ada. Esti o doamna :)

    Dar sa va explic de ce nu mi se pare o idee naiva. Intotdeauna se vor gasi unii dornici de publicitate/imagine pozitiva indiferent daca e vorba de primari sau companii. Investitia e minima, ROI-ul garantat pentru ca in zilele noastre lumea se da in vant dupa ecologie. Daca o companie(retailer, sau Petrom/Rompetrol) se arata pro-natura, se vor gasi instant destui urmasi ai lui Bucurenci care sa-i laude, iar publicitatea asta word of mouth e cea mai gg. Cat despre CSR, s-o gasi vreun executive local care sa vrea sa iasa frumos in raportul trimestrial pentru un bonus ceva datorat plusului de imagine adus companiei.

    Sunt si tot felul de icon-uri pt companii/institutii care au imagini de rahat si o poza cu un bradut plantat sau adunand bidoane le poate aduce mega capital. Si aici lista e luuunga.

    Marog, poate sunt idei capatate la capitalistii astia dar cred sincer ca daca insisti destul si pui problema in asa fel incat sa para ca EI castiga substantial, e realizabil.

    Pese:promit sa fac poze si aici "la mai bine" acum ca s-a topit zapada. Sa vedeti civilizatie!

    RăspundețiȘtergere