31.3.08

(Ceva mai) low cost spre SUA?


Băsescu & Cioroianu au şansa să'şi spele din păcate, zilele astea. De duminică, acordul Open Skies a trecut gârla, ceea ce înseamnă că în curând se vor ieftini zborurile transatlantice. Mai rămâne, doar, ca Marele Licurici să ne dea un semn din milă măriei sale, acceptând eliminarea vizelor pentru românii care vor să călătorească în Statele Unite.

2 comentarii:

  1. Teoretic, dar nu stiu insa daca si practic, Romania n-ar trebui sa fie afectata de acest contract. Motivul? Exista deja zbor direct Bucuresti-New York si deci taxe de aeroport intermediar, canci.

    Doar in situatia in care vor mai fi carrieri interesati de zborui Ro-USA sa fie ceva price competition dar nu cred ca exista atat volum cat sa mai intre unii pe piata.

    RăspundețiȘtergere
  2. oho, Radule, sa scada ei preturile (mai un Blue Air, mai un Aer Lingus cu escala, mai un German Wings ca tot asteapta de cand exista, din 2002, ocazia asta...), sa obtina Basescu renuntarea la vize - si sa vezi ce de lume accepta o pauza de fumat de 13 ore ca sa traga o fuga dupa colt, la Jersey! ;)

    RăspundețiȘtergere