18.12.07

Gramo, the bad blog

Pe Gramo îi citesc de multă vreme. Nu sunt sigur că îi cunosc. Deşi pe Gramo-boy s-ar putea să îl ştiu, dat fiind că facultatea pe care am absolvit-o s-a desprins, în 1989, din facultatea de filosofie. Îi aud pe Tatulici şi pe Turcescu vorbind, acum, cu Gramo-girl, zisă "Martore", despre filmul acelui blog entry care a luat faţa presei clasice.

Păi, bre, nea Tatulici, nu te mai chinui să îi ascunzi identitatea. Toată lumea ştie - deşi funcţionează şi uitarea, deci multă lume ştie - cine sunt Gramoşii pentru că presa a avut grijă să îl terfelească pe Gramo-boy pe motiv de (cică) incompatibilitate între statutul său profesional şi un anume mod de viaţă. Un nudist, tovarăşi, nu poate fi cadru universitar într-o facultate care şlefuieşte gândirea! (Cam) aşa grăit-a presa!

Pe de altă parte, se minunează oamenii de la Realitatea că - iată - blogerii dau informaţii utile presei. Domnule Tatulici, dacă nu era vorba despre un ministru, parol că nu aţi fi dat importanţă acelui post de blog. Dacă presa clasică ar urmări mai atentă blogosfera, ar descoperi sute de subiecte - care, însă, nu fac rating.


De accidentele rutiere, de modul în care se şofează în ţara asta, de mitocanii din trafic, de laşitatea agenţilor de circulaţie li s-a luat multora - din ciclul mi-i lehamite de ţara asta. Poliţia rutieră este o instituţie infirmă, un organism handicapat . C-aşa-i şi ţara. Dar asta e altă poveste, despre care sigur nu vom mai auzi nimic, după ce se stinge cazul Orban (a propos, ce-o mai face doamna Carmen Păunescu?). Girofaruri vor girofariza, şoferi profesionişti vor continua să se considerii regii şoselelor, B-??-W?? vor continua să oprească unde vrea muşchiu' lor şi să gonească pe contrasens dând flit fraierilor care stau la coadă...

PS: Elodia pare a fi fost văzută în complexul Feeria; indiciu: Luis Lazarus (update: a se citi un interviu din revista Maxim pentru a afla viitorul epitaf lăsat în testament de un celebru acordeonist al vieţii) a fost văzut plimbându-se în sus şi în jos prin faţa caselor Carrefour.

PPS sau (far) later edit: Mi se pare de foarte prost gust şi capac la întreaga colecţie de ipocrizii că la acelaşi post de televiziune la care se exhibă Falsitatea Sa Mihai Tatulici apare un alt moderator, pe care îl respectam cândva, şi acuză retoricile politicianiste şi demagogiile parlamentare pe tema pensiilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu