3.12.07

FSN salvează liberalismul (again)

Fuzionează, taică, iapa lui Traian cu catârul lui Băse. We're saved! Marii liberali Flutur şi Stolojan or să ne ferească de toate relele (inclusiv de încălzirea globală şi de terorismul internaţional), dar mai ales de mogulii şi de oligarhii care nu-i place lu' Elena, că se dă 'telectuali că a citit cărţi şi ştie să scrie corect Heidegger.

Păcat de nume, totuşi. Sunau mai mişto fesene şi pede. Mai pervers, dar mai mişto. Pelede e de cacao, vă spun sincer, domnule Stolojan, salvator al liberalismului ce sunteţi. Aşa că, domnule Stolojan, dragă marionetă, nu mai aveţi nici un motiv să n-o primiţi în partid pe onorabila doamnă Alina Plugaru. Doamna Nuţi abia aşteaptă pe cineva cu care să facă schimb de reţete de reuşit în viaţă sau de cârnaţi de Pleşcoi.

2 comentarii:

  1. Salut! Am ajuns pe la tine prin Autoroll... Mi se pare un lucru misto. Bafta!
    Adresa mea e: http://www.mdro.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. mi s-a parut super-tare constatarea lui cv tudor, la emisiunea lui gadea. in cazul asta, al fuziunii, baetzii si fatucile parlamentare din pedele devin... endepandentzi si pierd toooooate privilegiile de care beneficiau: masini, birouri, secretare, shefii de comisii si comitete, etc... tare, nu??? au ramas cam in... pedeleul gol... si sa nu uitam ca 28%+7% nu este egal cu 35%...

    RăspundețiȘtergere