26.6.07

Orasul asta a murit cu zile noaptea

Ză breiching niuz ăt faiv piem!

Americanca ucisa, intr-o noapte, de urs a murit cu zile. Cica ar fi ajuns prea tarziu la spital. Cica s-a intervenit prea tarziu. Americanca-i de vina. Pai ce Dumnezeu a asteptat pana s-a decis sa cheme Salvamontul? Intelept editor! Putem face un film? Poate iesi de Un certain regard! Eu joc rolul lui Armand Assante.

Orasul asta pica oricum din picioare, domnu' Videanu. Mai deunazi va casunase pe zidul de la fabrica de bere. Ce daca legea nu va da voie sa demolati monumente istorice? Legea nu interzice, in schimb, accidentele. Ca doar sunt de la Dumnezeu... A propos: dupa ce ati decis sa construiti pana la Dumnezeu, v-ati pus in gand sa Ii luati si locul. Auzi, frate: muncitorii erau in pauza iar locatarii nu erau acasa. Excavatorul asta - dincolo de faptul ca a luat-o singur razna - imi aduce aminte de Mr. Bean la dentist.



Se opreste curentul in Bucuresti si in judetul Ilfov. De fapt, aceasta stire v-a panicat degeaba, dragi locatari din comuna Voluntari si din cartierul Pantelimon. Se opreste in Bragadiru, pe doua strazi, si la cateva blocuri din Giulesti. Andreea, ai legatura! Am zis Pantelimon? Apai, Pantelimon sa ramana. V-ati bucurat? La loc comanda. Se opreste apa. Cica se da striptiz la tot cartierul. Wet shirt contest & even more, probabil.
Atentiune, atentiune. Se dau pamanturile inapoi. Cine nu vine sa si-l ia, i-l aducem cu cisterna! Andreea, da-mi legatura!

Am si o veste buna (alta decat cea cu dusurile din cisterne, pe strada, voyeristilor; alta decat blogul primarului Chiliman): cresc accizele la tigari => se scumpesc tigarile cu 20 de bani la pachet. Deci, domnu' Varujan, va rog io frumos, bagati o marire dubla acum - oricum o sa le mai saltati in cateva saptamani. Va rog io fain, domnu', si o sa ma rog pentru dumneavoastra. Va rog io! Si cand s-o face L&M-ul 50 de mii, 5 RON, sa le mai vaz io atunci pe nesuferitele alea de vanzatoare cum mai fac ciubucuri din gume de mestecat si caramele refuzate la rest!

Revenim in cateva minute cu buletinul meteo (sau LATER EDIT).

Buletin meteo
Ati vrut Congo? Poftim Congo!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu