9.5.07

Depasire de norma la lopeti uzate

Strans uniti in jurul lui Dorel, firmele care executa diverse lucrari pe bani publici in Capitala Romaniei europene anunta cu mandrie depasirea, in cinstea zilei de 9 mai, a productiei de lopeti uzate. Dificila misiune a fost indeplinita cu mult efort, prin sapaturi si decopertari repetate si consecutive la nivelul tuturor strazilor Bucurestilor.
Dupa ce au infrant traficul la intrarea dinspre Mogosoaia a orasului (intre Laromet si barajul Straulesti, pe langa cimitirul cu acelasi nume) anul trecut, cand au smuls voiniceste asatfaltul si au turnat un strat nou, antreprenorii au reluat operatiunea, anul acesta, pregatind un nou covor asfaltic in cinstea Zilei Muncii. Si pentru ca nimeni sa nu se prinda ca unei firme i s-au oferit de pomana bani publici pentru o operatiune care nu se cadea executata (asfaltul arata ireprosabil si nici cabluri sau tevi nu s-au plantat pe dedesubt), treaba (aproape un kilometru de decopertare si recopertare) s-a facut in mai putin de 48 de ore!
In schimb, clanul Ionestilor cu strazi din Bucuresti nu o duce mai bine. Pe site-ul de sesizari catre Primarii, domnuleprimar.ro, un nefericit se plange ca muncitorii au lansat intrecerea socialista in mintrubbing. Disperatul bucurestean a descoperit si simptome nasoale, semne ca pe cei de la Primarii i-au apucat subit niste dureri proverbiale.
Inutil de spus (dar pentru ca astazi se muta la Otopeni toate zborurile ce utilizau Baneasa, groaza se amplifica) ca marele pod de la Baneasa, pasarela PNL (cu ok de la locotenentii lui Mitrea-PSD, caci Miron Mitrea ministrul n'a pus nici o semnatura pe hartiile emise la Ministerul Transporturilor in vremea mandatului sau) trebuia de ceva vreme dat in folosinta, nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu