25.4.07

Violeta & Gladiola. Ismanescu. 601

De acasa le cheama Ismanescu. Sunt gemene; Violeta e, probabil, prima. Si, pentru ca nu se asteptau la doua, au fost nevoiti sa improvizeze. Sa decida pe loc. Si i'au spus, simplu, GLADIOLA! Curiosilor sau neincrezatorilor le punem la dispozitie ilustratii & acte de identificare. Duduile exista si fac, pe langa Constanta, afaceri banoase cu traficantii ("de bine", "cu fata umana") americani de arme! It's legal, cica...

601. Il stiti, nu? E autobuzul acela, cursa studenteasca. Probabil unora le spune ceva. Eu nu l'am folosit, am studentit cu 136, mai apoi si cu 336. Colt cu Apaca.
Whatever.
601 (via Vama Veche = Vama + Trupa Veche, un site pe care nu inteleg cine cu cine joaca impotriva cui sau daca exista un impotriva dar nici nu'mi pasa) se filmeaza pentru TVR in productia Ioanei Moldovan (parca s'a inflamat cucoana, recent, cand i s'a spus public despre relatia siameza cu bugetul TVR, gresesc?) si are un pilot in pregatire cu - tadaaaaaaaaaaaaa- prigonita Bahmutan & bahmutatul Prigoana as special guest star!
Si citam din sotul Bahmutencei (sau e Bahmuteancai?):
Este clar un serial ce va fi difuzat prin aprilie, pe TVR."
Este clar, da?
"Noi avem un rol episodic, deci nu vom aparea permanent."
Alo, Ioana Moldovan, dumneavoastra, ca producatoare ce sunteti (hihihi, si cica nu sunteti abonata la banii TVR?!), nu puteti aranja, cumva, ca episodicul asta sa dureze permanent?
Si citam:
Am tras, asa cum se spune, un episod pilot, chiar si la noi acasa, unde am filmat circa 30 de minute. Ne-au rugat sa încercam si sa vedem ce iese (...) Am fost invitati intr-unul dintre episoade in postura de guest star. Atata tot. N-am fost ofertati pe tema asta. A fost o chestie fara bani, fara contract. Si, mi-am zis, cine sint eu sa nu apar? Voi fi implicat si in reality show-ul nevesti-mii de la Antena. Daca ea are contract si eu sunt barbata-su, normal ca o sa apar si eu. Daca o sa intre cu camera in casa si eu sunt acasa, doar n-o sa sar pe geam!
Deep. Nu, nu e greseala. E deep, nu Depp!

Andrzej Stasiuk (cautati'l, mai bine, pe Wikipedia englezeasca) duce Babadagul in Franta. Cautati aceasta carte a celui mai chapeau bas tinar reporter (fara anchete, fara investigatii, fara special) din Est. Si daca va e imposibil sa gasiti "Sur la route de Babadag", plecati dumneavoastra pe acea route. Veti descoperi o alta lume. O lume (plasata la marginea vietii, poate) incapabila, parca, sa traiasca dincolo de ochiul strainului. Daca ati plecat de acolo, acea lume a murit. Va reinvia numai cand un alt calator va privi spre ea.

Raluca Stroescu. A fost linsata, urmeaza uitarea. Confortul nostru cel de toate zilele...La Romaero
mai e deschis targul
de aeronautica si securitate.
Un Colt,
careva, vreun
sef?
(PS: Nu, nu e jucarie!)

Un comentariu:

  1. Cica lol. Nu ştiam de tipul ăsta. Şi nici nu l-am văzut pe aici când a venit să se documenteze. O să cumpăr cartea din curiozitate. Oricum, oraşul ăsta ar trebui ras de pe faţa pământului cu o bombă, ceva.

    RăspundețiȘtergere