20.4.07

Fără (prea multe) cuvinte


Pe ea au scuipat-o, au înjurat-o şi au îmbrâncit-o aseară, în Piaţa Universităţii. Pe pitica asta care nu vrea altceva de la viaţă decât să-şi facă treaba ca lumea, să dea pe post subiecte adevărate, pe fata asta care a mers cu vaporul pe Dunăre o lună întreagă, de la Sulina la Baziaş, şi care era cât pe ce să câştige premiul CRP la categoria reportaj-anchetă. Pe ea au scuipat-o pentru că "slujeşte la Felix". Să vă fie ruşine, idioţilor!

Citiţi aici.

6 comentarii:

  1. oare cind vor intelege "ceilalti" importanta ziaristului? cum ar arata o greva generala a ziaristilor din Romania? dar sa fie generala si a tuturor, timp de o zi... cum ar fi?

    RăspundețiȘtergere
  2. nu conteaza ca aceasta fata vrea sa-si faca treaba ca lumea (cei mai multi vor asta acolo unde lucreaza) si putea sa fi facut si un reportaj pe Marte...dar cand te duci intr-o zona de conflict stii ca ti se poate intampla asa ceva...bine ca a fost doar atat si intamplarea asta o va marca toata viata...

    RăspundețiȘtergere
  3. niste cretini;

    @ lilis: aia n'a fost zona de conflict; aia a fost o suma de neuroni solitari imbranciti unii intr'altii - doar-doar or face sinapsa! si n'au facut!

    @natural born...: si musai aleasa o zi CRUCIALA pentru devoratorii de circ

    @ restul: idiotilor, discernamantul e la liber, trebuie, numai, sa mergeti sa vi'l luati de la depozit!

    @ Ioana: noi te iubim!

    RăspundețiȘtergere
  4. JN&antenele=Voiculescu pentru unii din tabara presedintelui, adica dusmani...tampitul ala asta a vazut in Ioana: un dusman aflat pe terenul lui care trebuie invatat minte; poate am fortat un pic folosind expresia asta...

    RăspundețiȘtergere
  5. am uitat sa semnez...nu-i nici un anonim

    RăspundețiȘtergere
  6. Care e diferentza intre cretinul care a dat cu lantzu' in cameramanul TVR shi ala care a scuipat probasescu? Asemanari sunt multe.

    RăspundețiȘtergere