16.3.07

This is not Caracal!

Că tot vorbeam de borduri şi ziarişti: şi cei de la Realitatea s-au ferit de borduri ca să intre în spaţiile special amenajate pentru parcarea motorizatelor, spaţii din ce în ce mai rare în Bucureşti.
Pe această cale mulţumim din inimă Primăriei Generale, Primăriilor de sector, posesorilor de autoturisme din Bucureşti, instituţiilor şi firmelor care îşi ţin ocupate trotuarele şi banda de lângă rigolă pentru maşinile şefilor sau pilelor de tot felul, cocoşilor care au câştigat licitaţiile pentru parcările cu plată ale oraşului (pentru întreaga carieră, desigur dar, în special, pentru tarifele practicate care, deşi nu sunt foarte mari, se adună), administraţiei fostului C.C. al P.C.R. care a obturat Piaţa Revoluţiei (ca un preambul la ce vrea Adriean Videanu să facă pe acolo), taximetriştilor care îşi aşteaptă clienţii în mijlocul străzii cu avariile pornite (sau nu) şi cui se mai simte vizat. Fără ei nu am mai face de două ori 15-20 de minute de mişcare apostolească zilnic de acolo unde găsim loc de parcare gratis până în buricul târgului, unde avem treabă.
Şi, acum, ştirea: Adriana Ţăruş, de la Realitatea TV, a văzut locul de parcare - dar de ajuns la el i-a fost imposibil. Dovada e aici. Adriana, o poză mai mare, să circule pe mail, că surferii din Uruguay n-au mai râs de mult!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu