17.3.07

A fi sau a nu fi petent

Courtesy www.domnuleprimar.ro:

Sesizare pentru primaria Bucuresti - Sect. 3.

Postata de: Titica Ioan
La data: 07 Martie 2007
Tip: Reclamatie
Cod: 14288


In asteptarea raspunsului

Domnule primar, am facut si eu o sesizare la care am primit rapuns ca sesizarea mea a fost preluata de Serviciul Relatii Clienti, si a primit numar de inregistrare P 35/09.02.2007.Mi s-a spus ca o sa primesc raspuns la sesizare in cel mai scurt timp posibil si nici azi nu am primit nimic dupa aproape o luna.As vrea sa stiu care este mijlocul de informare pe care il folositi ca sa primesc raspuns la aceasta sesizare,
Va multumesc.
Titica Ioan

Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!

Comentarii facute la aceasta sesizare
Aceasta sesizare nu are nici un comentariu


Sesizare pentru primaria Bucuresti - Sect. 3.

Postata de: Dan Coman
La data: 22 Decembrie 2006
Tip: Reclamatie
Cod: 12369


A fi sau a nu fi...parc

Am si eu o intrebare in legatura cu parcul Prisaca Dornei - Codrii Neamtului. Puteti sa imi spuneti daca asta mai e parc? Aici sunt 2 variante:
1. este parc, si atunci de ce nu se face curat, de ce nu se pun banci etc etc etc
2. nu este parc, este retrocedat sau mai stiu eu ce, si atunci de ce nu se inconjoara zona cu un gard?
Este inacceptabil ce se intampla in parcul asta, unde se arunca gunoaie, moloz si alte alea, chiar si de catre cei care ar trebui sa faca curat (Rosal). De ce nu se taie o data pisica in doua si se face ceva cu mizeria de aici? Oricare ar fi solutia, oricum e mai buna decat ceea ce se intampla in momentul de fata.
Sper sa primesc un raspuns la obiect, si nu de genul: s-a transmis lui X care va raspunde pana la Y, cum se face si la alte reclamatii (cam la 90% din ele).
PS. Nu pun imagini, pentru ca sunt inutile, la orice pas e plin de munti de gunoaie, nu inteleg cum de dl Negoita, care altfel a facut treaba ff buna in sector, nu a vazut inca cloaca care este aici.
Dan Coman

Raspunsul primarului
09.01.2007
Stimate domnule Dan Coman,
Sesizarea dumneavoastra a fost preluata de catre Serviciul Relatii Publice si a primit nr. de inregistrare P 01/03.01.2007.
Va aducem la cunostinta ca am transmis solicitarea dumneavoastra Serviciului Patrimoniu Evidenta Proprietatii si Cadastru. Va informam ca aceste informatii nu pot fi furnizate pe loc, de aceea Serviciul Relatii Publice a intocmit o adresa catre serviciul competent. De indata ce vom primi detalii din partea inspectorilor de specialitate ai compartimentelului amintit, vom reveni.
Cu deosebita consideratie,

Primaria Sectorului 3,
Serviciul Relatii Publice

18.01.2007
Stimate petent,

Directia Juridica si Patrimoniu - Serviciul Patrimoniu, Evidenta Proprietatii si Cadastru va informeaza ca suprafata de teren situata intre str. Prisaca Dornei si str. Codrii Neamtului se identifica cu fostul numar postal 501 pe str. Prisaca Dornei, conform evidentelor cadastrale pe care le detinem.
In prezent, acest teren este proprietate particulara.

Cu stima,
Serviciul Relatii Publice


Comentarii facute la aceasta sesizare
05 Ianuarie 2007, Dan Coman

Au trecut doua saptamani de la aceasta sesizare, se poate totusi sa primesc un raspuns?

01 Ianuarie 2007, Alex Popescu
nu este parc, a fost retrocedat, nu a fost ingradit pentru ca primaria sector 3 a refuzat sa acorde orice autorizatie de ingradire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu