17.3.07

B-est, a treia ediţie în aprilie


Regizorii ruşi Nikita Mihalkov şi Andrei Koncealovski sunt invitaţi de onoare la cea de a treia ediţie a Festivalului Internaţional de Film B-EST, care se va desfăşura la Bucureşti între 16 şi 21 aprilie 2007. În cadrul festivalului vor concura filme de lung şi scurt metraj, dar şi documentare. De asemenea, va fi organizată o secţiune pentru filme realizate de către studenţi.

În afara competiţiei, iată alte câteva secţiuni ale festivalului: “The Russian Cut” (un omagiu adus lui Andrei Tarkovsky), “Le Coup de foudre” (secţiune dedicată filmului francez) sau “The 7th Universe” (filme prezentate şi premiate la diverse festivaluti internaţionale desfăşurate în 2006).

Din păcate, nu sunt cunoscute încă unele "amănunte": programul şi locaţiile. De fapt, nici nu există un afiş oficial al evenimentului, în acest sens fiind organizat un concurs cu un premiu în valoare de 400 de euro.

3 comentarii:

  1. auzi shefu, asta e blocuresti sau carturaresti ca nu inteleg. anunturi d'astea citesc prin ziare. daca deschizi un blog de bucuresti pai lanseaza o tema despre bucuresti. auf wiedersehen

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. pai asta nu in bucuresti se intampla?

    RăspundețiȘtergere