8.5.09

Incredibil! Senzaţional! Extraordinar! Miraculos!

Un lucru pe care nu mă aşteptam să'l mai apuc viu vreodată: peste groapa de la Chibrit (acolo unde "începuse Ceauşescu" să sape o staţie de metrou) se turna, în această dimineaţă, ceva. Beton sau asfalt, nu m'am prins. Cert este că groapa aia, mai bătrână decât relaţia mea cu Bucureştii, a fost nu doar acoperită cu moloz ci i s'a aplicat şi ceva care - dacă minunea va merge până la capăt - va permite circulaţia maşinilor pe toată strada!
Apăi asta chiar ESTE o minune!

5 comentarii:

 1. Au. M-am trezit. O fi si de la Mountain Dew?

  RăspundețiȘtergere
 2. Ehe, mai stai ceva vreme, ca pina pun aia si asfalt si-l niveleaza mai dureaza. Si-n plus, mau au o bucata pina-n pod pe care trebuie s-o acopere (si alaltaieri inca era cascata).
  Dar da, e o veste bune, ceva se misca sau macar pare ca. Eu asteptam sa se realizeze finalizarea (sic!) inainte sa ma bucur :)

  RăspundețiȘtergere
 3. azi dimineaţă era cam totul luat de acolo!
  erau numai ăia de la asfaltare!
  o fost tare ciudat, mi se părea că halucinez...

  RăspundețiȘtergere
 4. Duaaamnee, după scările rulante de la Universitate, oare o să apuc şi astuparea de la Chibrit? Am fost bun în altă viaţă!

  RăspundețiȘtergere
 5. Da, s-a turnat deja bitumul care sta sub asfalt. Cred ca in curind o sa se deschida. M-am uitat atent de dimineata.
  Cum spuneam, mai au nitel pina sa acopere si groapa imensa (probabil ceva legat de metrou) din imediata apropiere a podului CFR, pentru ca populatia care merge spre Bucurestii noi sa nu mai trebuiasca sa mearga pe sub acel pod. Dar acolo e daravela mare, va mai dura.

  RăspundețiȘtergere