7.4.09

Twitteroluţia

Ce ţi'e, dom'le, şi cu secolul 21...

Vitalie dă pe Deutsche Welle că Voronin coace pentru diseară ceva.
Telegraph şi Foreign Policy relatează în timp real despre revoluţia pe twitter.
Care twitter s'a încins deja; aflai aşa că la Cahul se încarcă autobuze - dar nu şi dacă's oameni de bine sau nu. Oricum, vorba Sprâncenatului, se pune de o cahuliadă.
În spaţiul său românesc, Facebook-ul e şi el pe foc continuu. Numai FB-feedurile de la Spiegel şi New York Times au alte probleme.
Realitatea şi, mai apoi, Antena 3 preiau streamingul live de pe online-ul Pro TV încercând să mute pe imagini din celebra sursă YouTube sau să cropeze imaginea ori de câte ori apare sigla postului în colţul imaginii. Mari oameni, zic eu...

Ioana Avădani are un mesaj - o rugăminte, de fapt - de la colegii din Chişinău: scrieţi, scrieţi mult, scrieţi tot!


Să nu ne luăm cu fumul şi ochii, însă, şi să uităm de cele patru ore de program zilnic ale domnişoarei Elena Băsescu, de vânzările anterioare ale surorii ei mai mari şi de duzii vărului de la Constanţa... Mie, personal, tăcerea lui Tiran Băsescu din ultimele zile nu'mi miroase a bine.


PS: senzaţionale imagini, mersi, Sprâncenatule!

Un comentariu:

 1. Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam, reamintim bloggerilor din capitala ca:

  Pe 30 mai sărbătorim Ziua Bloggerilor Bucureşteni (ZBB). Vor avea loc concerte, video-proiecţii, târguri de blogging, expoziţii, vânzări de produse ale bloggerilor, petreceri etc. Informaţii şi înscrieri pe ZBB-2009.RO. Bloggerii care doresc sa se implice in organizarea evenimentului sau vor să iniţieze concursuri cu premii, să ne trimită mesaje la valecano@yahoo.com
  Atentie! Bloggerii care se inscriu la festival vor primi saptamanal invitatii gratuite ( de doua persoane ) la Eurocinema. Amanunte gasiti la pagina cu noutati de pe site.
  Va rugam postati bannerul ZBB pe blogul vostru si trimiteti mai departe mesajul sa circule pe blogosfera.
  Multumim mult!

  RăspundețiȘtergere