30.3.09

Interzis acasă.

Nu sunt fan Vakulovski dar asta ţine de gustul meu.
Nu citesc tiuk! decât din când în când şi la recomandarea altora.
Dar autorităţile din România sunt de o idioţenie cruntă. Şi, culmea, sunt oamenii care decid pe banii mei tâmpenii împotriva mea. Şi mi s'a luat!

Gunoaielor, daţi cetăţenie română unui român mai român decât toate fufele naţiunii!

PS: şi mai am câteva exemple pe listă!

8 comentarii:

  1. De-acord. Dar inainte sa-l martirizeze "lumea culta", nu mai bine il ajutatu INAINTE sa-l deporteze? Gen acu cativa ani cand nu s-a mai interesat de situatia dosarului sau?

    Nu ma intelege gresit, sustin acordarea cetateniei fratilor de peste Prut, da' poate ca mai e si responsabilitatea lor, iar protestul asta vitriolat din partea 'telectualilor, putea sa vina acu un an sau 2, pentru a grabi acordarea cetaniei, nu acum.

    RăspundețiȘtergere
  2. Radule, problema mea, nu trebuie să fie esenţa întregii întâmplări dar e ceea ce mă râcâie în acest caz pe mine, este că statul ăsta e atât de cretin, că face numai rahaturi, că şi atunci când vrea să facă bine (nu e cazul în speţa discutată) calcă pe bec şi sparge porţeanurile din rafturi.
    Nu trebuia nimeni să se sesizeze pentru ca cei care primesc leafă pentru joburi de "autorităţi ale statului" să judece cazul după nişte elemente de logică simplă, după norme ale bunului simţ comun.
    Postarea asta e ca votul contra - nu l'am scris pro Vakulovski ci împotriva sistemului.
    Un sistem care trebuie să gândească autonom, nu să îi spuie galeria de pe tuşă ce să facă. Galeria îi spune lui Piţurcă şi ce'a rezolvat? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ok, un sistem care trebuie sa functioneze autonom. Dar cand nu merge, si stii ca nu merge, ce faci? Ii dai tu suturi in cur sa se miste. (asa cum au facut si francezii revolutii de fiecare data cand nu le-a convenit).

    Asa si acest stimabil. Era in interesul sau sa-si prelungeasca permisul de sedere(din 2005, cum zice chiar el) sau sa faca tot felul de presiuni via onegisti(ca fiind scriitor, presupun ca avea relatii si prin fauna onegista) or de unu singur pentru rezolvarea cazului. Da' i s-a rupt si-a ales s-o arda anti-sistem in loc sa impinga sistemul sa-l ajute. Naspa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acuma, el, personajul în cauză, are partea sa de vină - şi'ţi dau dreptate.
    Problema e că de atâtea bătuceli în fund s'a tăbăcit fundul iar aplicanţii au făcut scurtă la gambă şi febră musculară.
    Când un angajat, şi mă refer aici pe segmntul concurenţial de economie, este provocat de superiori pentru fiecare sarcină pe care trebuie să o facă, e limpede că există o problemă. I se aplică o procedură de monitorizare şi, la termenul următor, este dat afară.
    Din păcate, pe toate pieţele pe care există, statul este cel mai neloial concurent. Iar când vine vorba de România, se simte îndatorat faţă de mulţimea amorfă să se comporte aşa, manifestându'se prin toate instrumentele de forţă pe care poziţia de monopolist al pârghiilor de orice natură i le pune la îndemână.
    A îndobitocit masa critică şi i se rupe de orice. Prin toţi porii, prin, mai exact, fiecare încasator al său de leafă.
    Pe scurt: Vakulovski a fost el delăsător dar republica este doar o cârpă kaghebistă (şi când spun asta mă gândesc exact la metodele de îndobitocire devenite politici de stat şi care au reuşit să dea naştere omului nou).

    RăspundețiȘtergere
  5. Complet de-acord cu tine. Da' vezi tu, si angajatu' ala se multumeste sa stea cu mana pe plua uitandu-se la OTV si realizeaza ca statul e kumuya doar cand e atat de tarziu incat e noapte.

    Naspa.

    RăspundețiȘtergere
  6. De ce ar da cetatenia unuia care in scrierile sale a spus ca Romania nu e altceva decat "o pizda cracanate ce asteapta sa fie fututa"?? Daca-l vad pe strada il rup in bataie

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru acelaşi motiv pentru care nu retrage cetăţenia celor care profită de respectivii craci crăcănaţi.

    Prietene, Vakulovski e bricheta. Probelma era le ţigare!
    Nu am consimţământul persoanelor dar ştiu câţiva români din Chişinău care merită cu vârf şi îndesat cetăţenie română pe care o aşteaptă de ani buni. Nu vor să se mute în România, nu vor să se mute în vest, ar putea, însă, avea o scăpare, în cazul în care activismul lor civic ar deveni subiectul interesului puterii comuniste de dincolo de Prut.
    Oricum, e mult mai român decât toată şleahta de patriotarzi care se înghesuie pe la microfoanele vizibile de dincoace de Prut. Iaca...

    RăspundețiȘtergere