3.2.09

Trecerea prin ştiri

* Pe Sorinel Puştiu îl doare în fund. Nimic nou.
* Firma Ampulsnet din Târgu Mureş a lansat versiunea 4.0 a programului Cyclope de monitorizare a angajaţilor (citez: "internet, site-uri, aplicatii, chat, documente"). Firma Ampulsnet nu a auzit ce a păţit Sorinel Puştiu?
* Douăzeci de milioane de chinezi au rămas fără locuri de muncă. Bugetul Republicii Populare va trebui să suporte cheltuielile sociale pentru asistarea celor două familii afectate de criza globală. Când nu va mai putea face faţă bugetul, Guvernul de la Beijing va emite un decret prin care cei 20 de milioane de şomeri vor fi obligaţi să renunţe la unul din cele două beţigaşe când mănâncă raţia zilnică de orez.
* Preşedintele Traian Băsescu a sărit în ajutorul televiziunilor, explicând ce înseamnă decizia instanţei de la Haga în cazul Insula Şerpilor. Dacă actuala criză globală îl va afecta profesional, se poate recalifica în rolul de doi într'unul: Iosif Boda şi Cristian Zărescu. Trimisul nostru special ne relatează de pe Parchetul de sub Curtea Sticlarilor. Traiane, ce înseamnă pentru distileriile de whiskey decizia de suspendare a dreptului de utilizare a siliciului în fabricarea sticlei?"
* Ambulanţele din Mehedinţi nu ajung la bolnavi din cauza drumurilor proaste. Ştirea apare de două ori pe an, când încep ploile lungi de toamnă şi când se topesc zăpezile. Nu ştiu dacă nu este aceeaşi din noiembrie. Sorinel Puştiu ăla nu e cumva din Strehaia, judeţul Mehedinţi?

Republica Mehedinţeană a României.

Un comentariu: