31.10.08

Dragă Toma,

Ştiu că nu îmi citeşti blogul, la fel cum eu nu mă uit la televizor nici măcar în serile în care îţi etalezi valenţele politice.
Cu toate acestea, îţi scriu şi aici despre ce am să îţi spun la telefon: aseară, în vreme ce tu te dădeai lumii pe micul ecran, o haită se fofile, la lumina întunericului, prin Mogoşoaia primarului liberal Precup, şi, cu largul sprijin al unor maşini Luxten (firmă plătită din banii noştri, dacă nu mă înşel, să facă lumină'n sat), întindea un banner (sau outdoor sau mash sau mesh sau cum s'o fi numind el) albastru cu mesajele electorale ale contracandidatului tău favorit, Călin, file liberale de poveste guvernamentală. Şi ca tacâmul să fie complet, maşinile erau păzite de o şleahtă de comunitari, poliţai comunitari.
Înţeleg că domnu' primar de la marginea metropolei (autoproclamat apărător sacru al centurii verzi a Capitalei deşi i se taie în comună, la stradă, chiar, pâlcuri de pădure ca'n codru) s'a lăudat în stânga şi'n dreapta că a plătit din banii săi, de acasă, cele câteva Tuareguri cu care i'a dotat pe comunitarii mai sus amintiţi. Dar asta nu înseamnă că în timpul orelor de program, program (de lucru, I mean) plătit din fonduri publice, respectivele organe au dreptul să facă servicii private unui partid. Iar dacă erau în afara orelor de program, cu certitudine au abuzat de uniformă.
Altfel, vorba ta electorală, dragă Toma, noi să fim sănătoşi!
Al tău,
...

Un comentariu:

  1. offf, unde o sa ajungem? adica firma luxten(...) la care trudeste aia mica face scuzati campanie pentru calin? e grav...

    RăspundețiȘtergere