21.9.08

Zilele Bucureştiului. Sau Bucureştilor.

Palatul Cotroceni nu ne'a onorat cu ocazia zilelor Bucureştilor. Nu îi merităm, aşa să ştim, da? Una peste alta, ce'am văzut ieri? Mult kitsch, mulţi mici, Chiliman la cea mai vizibilă terasă, Mălaimare cu Masca lui omniprezentă, cele opt bucăţi de trăsuri învârtindu'se ca tramvaiul din Reşiţa, pe Nancy (poate cea mai veche blogăriţă pe care o ştiu, since agonia.ro era încă poezie.ro), pe Marin în interes de serviciu şi scuzându'se că blogul e mort dar poate ieşi din comă, MNACul cu piese faine şi bilete gratis tipărite scump, amintiri de vânzare, ceva muzici sunând interesant în faţa Ateneului, pe la lăsatul nopţii, dar aici mi s'a tăiat filmul pentru că grupul de băbăciuni cu care am defilat prin oraş a început să'şi plângă vârstele aşa că am rămas cu chestii după cum unele urmează:












Ada? Ada!
Emil?

(Continuous) LE: Trecerea prin bloguri începe cu Messa. Păpuşa spartă de pe blogul Popeascăi a cam fost vedeta weekendului; o am şi eu pe card, o are şi Sprâncenatu', numa' că nu ne'am lăudat cu ea şi tre'să ne credeţi pe cuvânt. Între timp au venit şi Gramoşii cu o (mai mult foto)părere. Cam la fel şi "Ana" Provinciala, ca din goana calului. Am văzut'o de câteva ori şi pe Mariana Duma dar ea se lasă aşteptată pe blogul ei de salvat oraşul. Nancy a pozat din greu (inclusiv pe meşteşugarii care mă inspiraseră, cândva, în primăvară, parcă la Târgul de Florii). Şi tot despre fotografii: Ill vine cu plasa plină de la photowalk. Până şi Piticu a preferat imaginea palavrelor. Deşi a mai găsit şi o treabă nemţească despre care a zis o vorbă (nu, frate, n'o să ţină!).
În rest, nişte trişti care îşi spun bloggeri scriu fără să spună ceva, concurând acerb ziarele, agenţiile de presă şi posturile de televiziune care au dat ştiri scrise journalistically correct dar fără miez... Cel puţin aşa mi'a dat nenea Google.
Probabil că de mâine se va mai da liber la postări pe blog, că doar e duminică şi nu prea e nimeni la slujbă, nu?

7 comentarii:

  1. Cui ii zici tu babaciune, buei? :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceste cuvinte mă "face" să roşesc :P
    Îmi pare rău că nu m-am alăturat şi eu vouă.
    poate data viitoare.
    Mie, sincer, mi-a plăcut.

    RăspundețiȘtergere
  3. Superba fotografie my love is a flower

    RăspundețiȘtergere
  4. cum am ratat zilele bucurestiului: http://injoaca.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  5. @Ada : Nu a cantat Have you really loved a woman

    RăspundețiȘtergere
  6. nane, merci, mi-ai luat o piatra de pe inima.

    RăspundețiȘtergere
  7. am postat in sfarsit si pozele http://marianaduma.wordpress.com/2008/09/21/cum-a-fost-la-zilele-bucurestiului/
    si linkul grupului pt pozele voastre :)

    RăspundețiȘtergere