14.8.08

Google Olympics. Proba de neuron viteză.

Ce face blogăru' când nu are inspiraţie? Râde. Râde de ce căutări pe Google dau fix pe blogul lui.

fesene misto. Hai, nu, pe bune! Hai, nu mă luaţi cu vecinătatea tastelor d şi f! Ăsta e nea Nelu (bună ziua, domnu' preşedinte) şi, cine ştie, poate că o căuta prin satul global pe Corina dar din automatism a adăugat şi ne la finalul primului cuvânt-cheie!
salariu pompierului dupa ce a intrat in subordinea primariei. Prietene, eu îţi recomand să îţi faci un SRL, că dacă n'ai pile, frate, nu faci nici un ghişeft cu statu'. iar pentru taxele percepute, zic eu, poţi încerca plata la kilogram de cenuşă recuperată; sau la viteza cu care descoperi hidrantul; ar mai merge un bonus şi pentru timpul petrecut la locul incendiului. Poate rezolvi de o afacere şi cu vecinii - se pot elabora procese verbale de prevenire a unei eventuale extinderi; în absenţa lor, n'ai nici o responsabilitate. Vezi? Altă iaţă. La primărie rămâi numai cu salariu.
familia poetului adrian maniu. Păi, să vedem: versul în metru antic, rima albă şi o verişoară îndepărtată, epopeea. Mai are şi un leuştean în ghiveci, că stă la bloc dar simte nevoia comuniunii cu natura.
cucu şi pupaza. Meloman, tati? Zoologie? Pornografie? Irina Loghin?
vise adevarate loto. Vise, fata popii... Vise!
living pal melaminat. Living o a prayer, doar. By Bon Jovi.
banca ca nancy. Caca.
cristi militianu. Ba p'a mă'tii!
bucuresti cu b mic. Ah, avem cititori din Timişoara?
1001 de nopti primul episod. "Chiar şi cel mai lung serial începe cu primul episod". Sun Tze, Arta cinematografiei, Editura Maolympics, 2008.
simbolul nazismului. Secera şi ciocanul? Trei trandafiri? C punct N punct A punct?
cucu şi pupaza blogspot. YouTube ai încercat?
cana d 1001 de nopti serial episod 37. S'a spart în prima pauză publicitară din episodul 13 (ghinion, soro!). Acum folosesc una primită cadou la târgul Gaudeamus.
cum ajung pe calea 13 septembrie bucuresti. Mergi pe 12 septembrie pana la 23:59:59, aştepţi o secundă şi vezi un semafor. Treci de el. Gata!
gagici goale pe motoare. De când n'am mai ajuns eu acolo? De când a jucat Croaţia cu Italia, la Campionatul Mondial din 2002? Parcă era o sâmbătă...
inmultesc banii. Alo, hai înapoi!
licitatii cu costume de pionier. Nea Nelule, licitaţiile sunt o practică burgheză!
este voie cu masini grele la carrfour uniri bucuresti. Ce n'am înţeles aici? S'o luăm pe rând!
noutati hipermarketuri si malluri in bucuresti. Auzi, s'ar putea sa fie, mai nou, voie cu masini grele la carrfour uniri bucuresti
un episod intreg din la bloc. Did you mean: blog
ce este un petent. Un fraier naiv!
dureri oase, trosnitul oaselor. Salon masaj. Sau abator. După caz.
harta cuca macaii. D'oh!
living in doha. D'oha!


Bun. Întrebarea mea, acum: cum dracu' se face să se întâmple ca mailul pe care mi l'am trimis eu mie să nimerească în spam? Mă duc să caut pe Google.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu