29.8.08

Drang nach Osten? Poate da, deşi...

În mare, e o adunătură de veşti bune. Drept e că vine pe la sfârşitul sezonului vacanţelor. Dar Bild recomandă, astăzi, ca destinaţie turistică România.
Sfaturi?
- atenţie, pe şosele se schimbă pe nepusă masă calitatea asfaltului; gropile şi denivelările pun mari probleme securităţii maşinii şi pasagerilor; indicatoarele rutiere sunt mai degrabă absente; circulaţia după lăsarea întunericului este nerecomandată, din cauza căruţelor prost luminate;
- condiţiile de igienă nu se ridică la standardele germane; se recomandă vaccin împotriva hepatitei de tip A iar în cazul unei vacanţe la ţară nu strică un antirabic preventiv; şi în privinţa alimentelor se impune prudenţă;
- linkul către Ministerul federal de Externe completează recomandările: nu campaţi unde vă place; feriţi'vă de hoţii de buzunare; atenţie să nu fiţi înşelaţi, inclusiv la cărţile de credit; pericol de a fi atacat de animale sălbatice!

Un comentariu:

  1. Eu nu recomand Romania ca destinatie turistica. Pana nu se interzice comercializarea semintelor cu coaja si nu se introduc amenzi strigatoare la cer pentru aruncat gunoaie pe jos, Romanica e doar o pubela.

    RăspundețiȘtergere