5.6.08

Elena, te iubesc! Adi, si pe tine!

Calea Grivitei, de la Gara de Nord pana la intersectia cu Buzesti, era doar o strada trista, cu sine strambe de tramvai si ruine populate de familii dubioase si numeroase. Ei bine, nu mai e asa. Intr-o noapte, cu o eficienta inspaimantatoare, niste muncitori au tras niste dungi pe prima banda, au plantat niste stalpi cu placute si au rasfirat uniforme albastre pe care scrie "Dalli". Dalli, nume drag in Bucuresti! Da, au facut parcare cu plata. Doojdemiii ora. Ori cel putin o suta de locuri - doua milioane pe ora. Ori vreo zece ore - 20 de milioane pe zi. Ori douazeci de zile pe luna - 400 de milioane. Pe luna. Pentru mai putin de 500 de metri de strada. Oare cat primeste primaria? Sau asta o fi parcarea de la Gara de Nord pe care o tot promitea Traian in campaniile din 2000 si 2004?
Pai, cat credeati c-o sa mai profitati de bunatate de locuri pe moca? Partidul are nevoie de bani de campanie. Sa-i dam, ca nu putem sa parcam in pomi. Ca i-au taiat.

3 comentarii:

  1. eu cred ca romanul nu o sa se revote nici cand va fi pusa taxa pe aerul de respirat. asa ca nu are rost sa ne agitam pentru ca nu trezim pe nimeni. cel mai istet ar fi sa ne folosim energia plecand de pe planeta asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. lasă, frate, că numai mâine nu'i poimâine şi'ai să vezi cum o să avem parcări cât tot deşertul care o să fie România!
    nu tu copaci, nu tu nimic - numai dune şi pământ uscat, pietrificat.

    aferim, Efendi Încălzire Globală, pentru toate liniuţele pe patru roţi ce vor urma!

    RăspundețiȘtergere