9.5.08

"Alo, Metrorexu? mai spalati, nene, din desene..."

"... ca nu mai e loc ca sa mai dam noi cu spray-ul. Da? Ce plm.
Chiar nu intelegeti ca noi exprimam artistic un fior pe care voi astia trecuti de 30, cretinii dracu', nu aveti cum sa-l intelegeti? Sunteti praf! 'Ga-mi-as! Da-v-as ****! Sa va *** in ***!
Un grup de artisti plastici de underground. "

N-am poza. Dar pe cuvant ca pe unul din metrourile alea pictate, chiar pe rama de deasupra geamurilor, au scris cu spray: "mai spalati din desene ca nu mai e loc."
Da eu zic... daca tot reusesc baietii sa intre unde dorm metrourile cu spray-urile si sa le picteze, de ce nu intra ei si cu galeata cu apa si burete, sa mai spele din desene. Este ca mamica lor nu-i pune sa-si adune ciorapii de pe jos la ei acasa? Este ca bajetii n-are nici o treaba cu lumea pe care traieste?

3 comentarii:

  1. baetii e artijti, ce jtii tu?
    nu oricine poa' sa-i inteleaga, mai ales cineva care vine din vanghelistan si merge in militaristan. cand ti-oi pune cercel in nas si vei sta pe treptele de la universitate, grohaind dupa trecatori pentru un chistoc de tigara, atunci sa ridici piatra. pana atunci, esti doar o cetateanca obisnuita, cu bun simt. bleah! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. da, mi s-a mai spus ca-s din alt film :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Sarumana, de la promotia Maggi suntem. Nu vreau sa-mi fac reclama la blogu' meu care e pe persoana virtuala, dar m-ati inspirat si ma gandesc ca daca nu ajungeti pe la mine pe la scara mea de blog sa va zic ca este aci, si daca va deranjeaza dati cu deleteu dupa commentu asta de nu se vede.
    deci cum ar veni linkul:

    http://v-twin.blogspot.com/2008/05/ghidul-nesimitului.html

    RăspundețiȘtergere