15.4.08

Douglas în Băneasa

Hagi Tudose. La asta mă duce cu gândul ştirea că vineri se deschide primul magazin Douglas din România. Şi'mi aminteşte de primele ieşiri în Europa, cu rucsacul, când orice escală într-o gară de metropolă germană implica musai şi o intrare pe la Douglas pentru a studia pe propria piele conţinutul sticlelor de eşantioane.
Pe de altă parte, venirea nemţilor (Douglas Holding AG este numărul 1 în Europa în materie de lifestyle) poate fi o uşoară lovitură sub centură dată sacoşelor cu parfumuri şi creme ce descind prin firmele bucureştene în preajma zilelor de leafă.

8 comentarii:

  1. vreau asa: estee lauder - intuition; givanchy - organza; kenzo - jungle elephant si YSL - opium...poate la astia parfumurile sunt adevarate

    RăspundețiȘtergere
  2. 'geaba... poa' sa deschida si mamika lui douglas. atmosfera e de ROMANIAAAA, nu exista scoala sa intruiasca personalul magazinelor de genul asta (venite "din afara"). daca angajeaza tot romani, sa se spele cu ei pe cap sau... mai bine lasa, ca-i dimineatza si tre' sa fiu optimista.

    dar merci pt informatie. am auzit ca se circula "beton" pe DN1.

    RăspundețiȘtergere
  3. primul douglas din romania a a fost deschis in decembrie in tg mures, in baneasa e deja al doilea in Romania. C&A... gresesti enorm cand afirmi k personalul din douglas romania nu e instruit, sunt angajata la firma asta de ceva vreme si am participat la fff multe traininguri, la cursuri de specializare pe fiecare brand... Nu mai fiti snobi spunand k in romania nu se poate face treaba buna...

    RăspundețiȘtergere
  4. Alina, la training-uri va invata si faza cu ciordeles la mostre? :) Sau inlocuirea cu parfumuri contrafacute? Nu e o rautate... chiar ma intereseaza sa stiu daca risc sa gasesc asemenea lucruri la douglas. Desigur probabil vei spune ca e imposibil...

    RăspundețiȘtergere
  5. esantioanele sunt pt clienti, daca facem cumparaturi din magazin, primim si noi, ca fiecare client... Inlocuirea parfumurilor cu cele contrafacute... :)) e imposibila. Diferenta dintre un parfum de calitate si unul contrafacut se vede, si dupa ambalaj, si dupa "made in...", etc. sunt multe standarde peste care nu se poate trece, avand in vedere ca directoarele sunt tot timpul in magazin. deci, puteti fi siguri de calitatea produselor si a angajatilor!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dragelor, aveti dreptate;Romania e Romania si basta!.La conducerea Douglas Baneasa, cand te gandesti ca e o fosta angajata Sephora,(o dubioasa , care se stie ea ce a facut pe acolo) nu mai sunt comentarii.Vorbesc din sursa sigura, il stiu pe tipul cu care a fost ea, cand lucra acolo.,impreuna cu el.Chiar ca ciordeala , cum spuneati voi!Brrr, nu as intra intr-un asemenea magazin.

    RăspundețiȘtergere
  7. pe directoarea din baneasa o cunosc, intradevar a lucrat in sephora impreuna cu contry managerul douglas... ea e chiar o tipa super, ce a facut daca a facut la sephora nu ma interseaza, important e ca stiu ce face acum, si`si face f bine treaba ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. fut-o in gura de zdreanta, tre sa intre la parnaie pt cate parfumuri contrafacute a vandut prin sephora!

    RăspundețiȘtergere