10.2.08

Foto-haiku


Trasa azi, la marginea metropolei muzicale. La asa oferta, va dati seama ce de colectionari de nuri pietrificati are orasul? Ca doar nu o fi patit si asta cu americanu', ca ala cu piticii! A propos: luati de socotiti cate boxe incap acolo, pe talerul piticului (randul de sus, al II-lea din stanga)... Parca si in glastra doamnei de langa ultimul pitic din dreapta (hopa! si asta micu' are un suport de boxe, bogati pitici, de parca ar fi facut credit pentru orice!) e loc macar de un woofer mititel!
Ooooooooooooooof, tara mea!
Nici nu ma gandesc sa aduc in discutie o eventuala interzicere a manelelor, ca sar deontologii liberalismului cultral. Ma rog, multi~ sau intercultural. Da' bat campii de pomana. Exista un plafon pentru decibeli, parca - si nu cred ca il respecta cineva!
Un Wagner in Walkiria, ceva? Macar in versiunea Looney Toons - Kill the wabbit, kill the wabbit, kill the fah f*c*ing meloman de Militaroglu!

Un comentariu:

  1. nu am gasit o adresa de mail ca te deranjam acolo. no, am vazut ca ai postat undeva o poezie de Jacques Prevert in traducerea lui Gellu Naum. pe mine ma intereseaza un volum de poezii Jacques Prevert, ma poti indruma? :)

    dau un regat pentru Prevert

    RăspundețiȘtergere