23.1.08

GOLănie, numele tău e Mircea Sandu


Se poate cumpara un singur bilet, dupa cum se poate cumpara si un pachet cu toate meciurile din grupa (dar nu mai mult de doua pachete de persoana).
(sursa Hotnews)

Asta ne'au spus oficialii FRF, azi dimineaţă, când ne'au trimis pe un site care, iată, are exclusivitate pentru România. A propos, s'a făcut vreo licitaţie în acest sens? Sau, ni se va spune, nu-s bani publici?

Da' p'aia cu se poate cumpăra un singur bilet n'am înţeles'o. Poate că vreau să mă duc la meciuri cu fiul meu, poate iubita microbistă vrea să meargă la meciuri şi'l obligă şi pe iubitul pescar. Nu'i dă voie Naşu' de la FRF!

Dragă Emile, ne propunem să mergem la meciuri, ne înscriem, intrăm la loterie, tu câştigi, eu nu - sau invers; tu îmi faci din mână, la televizor - sau eu ţie. Dacă, totuşi, vrem să mergem împreună, putem încerca la pachetul ăla cu toate meciurile. Sprâncenatu' nu vine oricum, decât dacă joacă Napalm Death sau Flotsam & Jetsam. Ada nu cred să fie interesată, Runbaby tre'să rămâie acasă, cineva trebuie să vâneze perlele comentatorilor sportivi (ce mi'aş dori să nu se mai creadă comentatori şi să se rezume la a difuza informaţii), Ionuţ e prea ocupat de când e director de marketing iar pe Blogureşti îl trimitem să ne cumpere seminţe şi ţigări!

PS: Deşi aş putea spune că nu e golănie, cum am spus în titlu, ci prostie. Cine mai ştie...

3 comentarii:

  1. napalm death? neah...
    poate la semifinala maiden-priest

    RăspundețiȘtergere
  2. iar câştigătoarea întâlneşte în finală învingătoarea dintre megadeth şi sepultura

    RăspundețiȘtergere
  3. cristian, nu vreau sa-mi faci cu mana, fie si la televizor...

    RăspundețiȘtergere