23.8.07

România lor pe banii noştri


Curs de referinţă al BNR, ai? Electrica Muntenia Sud are, probabil, propria Bancă Naţională. Republica Electrica Muntenia Sud.

4 comentarii:

  1. le salutam pe aceasta cale pe mamele si mamele mamelor acestor jmekeri

    RăspundețiȘtergere
  2. banuiesc ca este echivalentul euro de la 1 ian 2007 si se aplica pana la 1 iulie 2007, asta daca citesc eu bine legea 343/2006
    si daca la data facturarii cursul ar fi fost 3,8?

    RăspundețiȘtergere
  3. nu ştiu şi nici nu contează prea tare cum era dacă la data facturării blablabla

    consumatorul din fişa aceea consumă curent la data de 23 august 2007, nu 1 ianuarie 2007; consumă e un fel de'a spune, că nici măcar nu locuieşte acolo aşa că suma, în sine, e ferizorie; dar: dacă preţ de 45 de zile ai rămas în restanţă cu plata îţi taie maţu'; consumatorul jecmănit ce poate să'i taie? ălea două pe care şi le bălăngăne ostentativ din spatele fratelui mai mare?

    baba de nici 21 de ani de la plăcintărie o serveşte pe aia intrată peste rând în faţă; observaţia mea este răsplătită cu un "haideţi, acum, nu vă mai enervaţi pentru un minut"; lăsând la o parte că un minut, la metrou, se poate transforma în zece, lăsând la o parte că nu era un minut ci erau vreo 20 de secunde, rămâne, sora mea albă de făină care-ţi bagi furculiţa în plăcintele cu miere şi cu aceeaşi furculiţă îmi dai, apoi, plăcintă cu brânză sărată (te-ai gândit că unii pot suferi de diabet?), tu, deci, ai auzit despre principiu şi despre bun simţ?

    aşa şi cu ăştia de le Electrica...

    RăspundețiȘtergere
  4. factura mea vine de la Enel Electrica Dobrogea...ca sa nu-si puna omul intrebari, ce si cum, pe factura nu-i trecut cursul de schimb pt plata accizei
    pe chitanta mai scrie: "Cu Enel, energia va avea intotdeauna ritmul tau! Cu deosebita consideratie, Enel Energie SA"

    RăspundețiȘtergere