30.6.07

Vesti din Vanghelistan - Luminita, steluta si alte doamne din folclorul urban

De cand aveam eu vreo 15 ani umbla o vorba care zice ca se vede o luminita la capatul tunelului.
Vorba asta m-a insotit in diverse variante, mai mult sau mai putin cinice. Cea mai cinica era cam asa: Datorita unei pene de curent, luminita de la capatul tunelului s-a stins. Cea pesimista era asa: E o luminita la capatul tunelului si ea vine de la un aruncator de flacari.
In noaptea asta cand nu pot sa dorm de cald am inceput sa-mi googlesc fostii colegi de facultate si iata peste ce spirit geaman am re-dat: fratele Fanel, cel cu care multe cafele am baut la un mic bistro de pe strada Selari, pe vremea cand il administra o negresa superba.
In noaptea asta luminita si speranta au reinviat la capatul tunelului. Am o noua idee de flash-mob. Primaria din Vanghelistan raspunde la sesizari! Sa-i sesizam deci! Cine-ncepe primu'?

PS telegrame de la frontiera cu sectorul 6:
Atentie, breteaua lui basescu (strada aia frumoasa, cu asfalt lin, care ducea de la razoare in grozavesti - la carrefour in mai putin de 7 minute) e in reparatii. Daca obisnuiati sa o luati pe-acolo ca sa evitati traseul Cotroceni - Apaca - Iuliu Maniu, ne pare cu regret, nu se mai poate.

2 comentarii:

  1. PS: Şoseaua Grozăveşti nu e în reparaţii, acolo se lucrează la pasajul Basarab, pentru care a şi fost reconstruită acum doi ani

    RăspundețiȘtergere
  2. Uhm... Eu vorbesc de bucatica aia de vreo jumatate de kilometru care era foarte frumos asfaltata pana acum o saptamana si in care acum se baga niste tuburi uriase.
    La ce folosesc n-am intrebat, dar daca pasajul basarab o sa ajunga pana la razoare, nici nu stiu daca e cazul sa ma bucur...
    Merci de precizare, oricum.

    RăspundețiȘtergere