18.4.07

Probably the coziest Kofi in the world!

Habemus Starbucks.
Mihai a aflat si scorurile, comunicandu'ne o medie: trei euro / cana.
Kafana isi are sediul in Plaza Romania (colt cu autobaza Bujoreni) din orasul Militari, republica mareata vatra Bucuresti, capitala in care mall-urile - in specia carora se incadreaza si piata de la inceputul acestei fraze - au facut cartel contra fumatorilor.
Cafia nefumata? Dragilor, astept sa povestiti despre gustul kafei, despre posetele vai ce dragute asezate pe spatarul de alaturi, despre fitele carora pruncii s-au grabit sa le ceara un autograf...
Btw: la o recenta iesire de inaugurat sezonul teraselor si stat ca soparlele la primul soare autorizat, cu Sprancenatu', am asistat la o scena incredibila: un bebe de vreo cinci ani i-a cerut autograf lui Rasvan Popescu ot CNA. Ma intreb care scenariu l-o fi impresionat; sau poate i-a apreciat maniera de impunere a cerculetelor si patratelelor, a avertismentelor (de la acordul parental obligatoriu, via consumul excesiv de alcool... pana la, deocamdata, sfatul de a renunta la zahar, grasimi si...).
Revenind de unde am plecat: dupa ce am baut la Praga & Basel (si nu pot spune ca nu mi-a placut ce am experimentat), in noul context mai sus amintit, continuu sa il prefer pe Florian din curtea blocului Dunarea si ibricul meu de acasa, cumparat dupa negocieri asidue purtate pe marginea drumului de la o rochie inflorata din primul sat de la iesirea din Sighisoara spre Medias!
Beau si Starbucks, daca mi-o aduce la pachet cineva intr-un loc de socializare in care pot suda tigarile!

3 comentarii:

 1. asezat pe covor si sprijinit de pat... sudand ganduri

  RăspundețiȘtergere
 2. si eu prefer sa mi-o cumpar la pachet si s-o beau in timp propriu cu tigarea din dotare. In cafenea... nu se fumeaza! :)(dar se mananca)

  Ade

  RăspundețiȘtergere
 3. Astia de la Srarbucks au venit la noi la serviciu inainte de Paste si au facut un soi de ceremonial al cafelei: o pui in cana, o acoperi 30 de secunde cu caushul palmei, apoi adulmeci aroma, apoi gusti si plimbi cafeaua prin gura si te gandesti unde simti gustul amar, unde pe cel acrisor si abia apoi o imghiti.

  Nu stiu cum vi se pare voua, dar mie imi suna a ritual al unei religii minoritare :)))) Gustul mi s-a parut OK iar faptul ca nu se fumeaza, mie personal imi convine. Nu imi mai miros hainele a tutun :P

  Cred ca o sa scriu si la mine pe blog despre asta, acum imi dau seama ca e un subiect interesant.

  RăspundețiȘtergere