18.11.14

Victorie! Dar lupta continuă



Fraților, am înfrânt! Comunismul și-a mai luat un șut în coaie (ambele stângi), trimițându-l mai aproape de lada de gunoi a istoriei. De duminică noapte sunt ca beat, deși nu am băut nimic (nu cred să fi băgat ăștia alcool în prigatul de morcovi). Parcă plutesc, am sufletul ușor și mă simt mai aproape de oameni (luni mi-am întrebat subordonații ce mai fac). Toată ziua am sporovăit cu puținele cuvinte germane pe care le știu (dar promit să învăț la perfecție această limbă frumoasă, precisă, incoruptibilă, limba civilizației absolute. Am și văzut un anunț de meditații și o să-l contactez pe cel care l-a postat, cred că e rudă cu Herr Präsident - hihihi, aveau nume asemănătoare).

Pentru noi, românii, acesta este un vis de veacuri. Dl Iohannis va curăți zoaiele balcanice din ființa neamului și vom funcționa măcar ca un VW Golf din 2000, adus din Munchen, cu 500.000  de km, dar întreținut și cu reviziile la zi.

Următorul obiectiv pe lista revoluției pe care am început-o trebuie să fie scoaterea PSD de la guvernare, aducerea la tăcere a inculților și neoamenilor care l-au votat pe Mickey Mouse. Pentru aceasta voi porni o vastă operațiune de identificare a celor care au dat like paginii plagiatorului, dar și acelora care au apreciat pozitiv vreun articol critic la adresa Dreptei. Toți aceștia trebuie raportați la conducerea Facebook și conturile să le fie șterse.

Lupta continuă, deci, cu mai multă forță, în spatele unui nou președinte (mai înalt și mai frumos, aș putea spune)! Până nu vom reuși să eradicăm ciuma roșie, lenea, mâna întinsă la mila statului, asistența medicală gratuită pentru categorii care nu contribuie cu nimic la buget, reducerile pentru studenți la biletele de tren sau sindicatele, nu trebuie să ne oprim.

Să facem împreună o democrație autentică, în care nu orice prost rupt în cur poate vota (vezi aici o pledoarie), ci numai oamenii care au dat like în viața lor măcar unui editorial de Pleșu.

Doamne-ajută!

Cecil Daniel Cositoreanu

CEO, CFO, COO și antreprenor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu