13.6.14

Street Delivery la Zeppelin Schule






Pentru că anul acesta Street Delivery și-a propus să cucerească un picuț mai mult din orașul ticsit de mașini, școala germană Zeppelin își deschide curtea și sălile pentru toți cei ce își doresc pentru copiii lor un weekend în care să mai uite de jungla urbană.

Așa că dacă ieșiți la promenadă printre ideile de pe Arthur Verona, țineți cont că Street Delivery nu se întinde doar între Cărturești și Grădina Icoanei ci continuă și dincolo de parc, pe strada Icoanei, dincolo de Școala Centrală, la numărul 17A. Adică aici:




Zeppelin Schule a pregătit mai multe cluburi pentru copii: cursuri de percuție africană (pe vremea noastră, bătutul tobei era una dintre cele mai mari distracții interzise de către părinți), ateliere de construit căsuțe și citit hărți, de meșteșugit și modelaj.

Iar în curte sunt și câteva șotroane. Cât timp copiii mai învață să sară șotron, nu e totul încă pierdut.




Casa de pe Negustori


Pe 11 martie 2010, cineva o ruga pe Ada să întrebe, aici, pe Blogurești, de casa de pe Negustori care ar avea nevoie de ajutor.

Nu cred că a ajutat-o cineva. Nici în bine, nici în rău. Casa- după cinci ani și mai multe crize - este la fel de acolo, la fel de abandonată într-un destin la fel de incert.