28.2.08

Too old for this...

E pe Sfintii Voievozi. Cam 5 minute de mers pe jos de la biroul meu. Langa biserica Sfintii Voievozi. E Publica. Azi au voie sa intre si femeile. Martea si joia, femeile au exclusivitate.
Nu, nu e un club de striptease, desi una din conditiile esentiale e sa te dezbraci.
E vorba despre Baia Publica Grivita, la care azi trebuie sa ma duc pentru ca un om important (care-mi hotaraste cam zilnic destinatiile profesionale) s-a gandit el ca ar fi fun sa fac eu o chestie asa ... de atmosfera, despre o relicva a secolului trecut.
Inca imi fac curaj. N-ar trebui sa fie asa o problema, de documentat m-am documentat, am tras cu ochiul la metropotam, am gasit si un jurnalist hatru de limba engleza care a scris despre asta in stilul lor caracteristic, jignind cu zambetul pe buze. Dar numai ideea de a intra pe poarta stabilimentului cu pricina imi provoaca un soi de repulsie. Nu vreau sa ma duc. Nu vreaaaau.
Pe vremuri mi-as fi luat slapii, prosopul si costumul de baie si m-as fi dus fluierand, convinsa ca doar asa se poate face jurnalismul, din miezul lucrurilor despre care scrii. Astazi, aproape martie 2008, miezul fierbinte aburit si perspectiva trupurilor goale nu-mi mai face nici un fel de placere.
Semn ca am imbatranit.



EDIT: Am fost. M-am oprit la poarta. Prea multe articole negative despre Baia Grivita, tre sa luati aprobare de la sefu' si pe urma sigur, nici o problema, puteti intra. Sefu' e? Nu e, il gasiti in Baneasa. Dar telefon are? N-are. Adica are da' nu-l stiu eu. Da' aici exista telefon? Nu exista. Sunati la informatii si vi-l da pe ala din Baneasa. Da, am sunat la informatii si mi-au dat un numar de fax. aaaa pe ala nici nu-l mai avem ca s-a stricat. Ok, merci, ziua buna!